About

Hej

Som billedet nok antyder, har jeg det bedst i den anden ende af et kamera – dette var det bedste af mig ud af de ca. 5000 fra i år, der ligger på min computer.

Når jeg ikke går rundt og irritere andre med mit kamera, går det ud over elever og lærere på en skole i Aalborg, hvor jeg er dels i indskolingen dels som pædagogisk it-vejleder. Det understregede til stor frustration for mine kollegaer, der gerne vil have skiftet toner i printerne og have nulstilllet koderne til 5.a – for det er ikke mit arbejdsområde. Jeg prøver sammen med Lise Lotte(se tidligere indlæg), at hjælpe lærere med at inddrage it og digitale læringsmedier i undervisningen (men de vil hellere ha’ skiftet toner).

Hvorfor MIL
Jeg har taget uddannelsen som pædagogisk it-vejleder i folkeskoleregi, og efterfølgende har der nok meldt sig et behov for at få bygget mere på. På sigt kunne jeg også godt tænke mig at arbejde på et mere strategisk plan i forhold til it og folkeskolen – enten på forvaltningsniveau eller ved en af leverandørerne af it til folkeskolerne.

Mvh

Jacob

5 kommentarer

  1. Hej Jacob – slot skin du har valgt til din blog – men øhh hvor er dine indlæg?

    • øøøh indlæg – er det et krav?

  2. Hej Jacob
    Jeg fik en wow!-oplevelse, da din blog tonede frem. Det kan godt være at du har det bedst “på den anden side af kameraet”, men jeg synes at dit design og billede hænger godt sammen. Dit valg af billeder og skærmdumps, indsat i temaet, understøtter såvel proces, som din undertitel “En tur i skoven med MIL”.
    Som mangeårig it-vejleder, har tankerne om en bedre anvendelse af ikt i folkeskolen også cirkuleret hos mig. Fx opleveder jeg ofte det jeg vil kalde en “klichéstyret” anvendelse af ikt fra lærernes side. Men disse kliché-ramte gør jo kun hvad de bliver inspireret til at gøre, eller hvad de lige kan overskue pt. Der ligger en stor, men interessant opgave og venter. Jeg glæder mig til at følge dine tanker fremover og til at byde ind om muligt.
    🙂 Christina

  3. Hej Christina
    Tak for roserne – og bare for at tydeliggøre det – så kan jeg bedst lide at tage billeder;o)
    Ingen tvivl om at vi som it-vejledere har en kæmpestor opgave foran os, i forhold til de opgaver der følger med skifte fra matrixsamfundets skole til den skole vidensamfundet kræver.
    Heldigvis skal vi ikke løfte opgaven alene :o)

  4. […] About […]

Skriv en kommentar